Over ons

Mijn naam is: Jordy Hens en ik ben de eigenaar van Hens-Carcheck.

Sinds eind  2003 ben ik werkzaam in de autoglaswereld.
Na eerst een aantal jaren werkzaam te zijn geweest voor de firma Novus Glass en na het behalen van de nodige certificaten  ben ik 2007 voor mezelf begonnen als franchisenemer en in 2013 als zelfstandig ondernemer.

Het was de bedoeling dat ik een jaar zou gaan werken (voor een leuke auto) om vervolgens weer verder te gaan studeren.

Het werk beviel me echter zo goed, en dan vooral de combinatie van het werk/het omgaan met klanten/het werken met auto’s  dat mijn focus nu helemaal op dit werk gericht is.

Aangezien het mogelijk was om dit werk op franchisebasis als zelfstandige uit te voeren, was dit voor mij de ideale volgende stap in mijn carrière. Na 5 jaar als franchisenemer te hebben gewerkt, heb ik in 2013 besloten om op eigen benen verder te gaan. Het franchiseconcept hield me op sommige momenten een beetje tegen om mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Een franchiseformule heeft toch zijn beperkingen.

Vandaar dat ik na mijn contract bij de franchiseorganisatie besloten heb om helemaal voor mezelf verder te gaan. Nu kan ik alle ideeën die ik heb tot uiting brengen en zelf dingen bepalen zoals ik die graag zou willen. Het zelfstandig ondernemen bevalt me erg goed!

Mijn grootste doel is om mezelf elke dag verder te ontwikkelen, zodat ik de beste kwaliteit en service aan u kan leveren! En dat mijn bedrijf steeds beter op de markt komt en blijft groeien.

Kwaliteit, goede service en klantvriendelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel!

Een persoonlijke benadering is waar ik voor sta, bij Hens-Carcheck bent u géén nummer maar een klant waar ik zuinig op ben!

Offerte aanvragen?

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan.
Wij geven u altijd het beste advies
en natuurlijk een scherpe prijs.

Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk
altijd contact met ons opnemen.

Contact

Hens Carcheck
U vindt ons op de "Leyparc Boulevard"
langs de Ringbaan-Zuid in Tilburg

T: 0642122018
E: info@hens-carcheck.nl